GALAXY ROOSENDAAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 655 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Galaxy Roosendaal. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 21:02 Friet was slap en laauw
3 okt 2022 om 22:19 Bezorging duurde veel langer dan aangegeven. Eten was niet echt warm.
1 okt 2022 om 9:24 Heerlijk eten, lekker warm, bezorger komt op afgesproken tijd. Helemaal super
30 sep 2022 om 23:36 Ben beter gewend. De friet was slap en bovenop was het al koud de crispy chicken was ook niet warm. Jammer normaal veel beter
25 sep 2022 om 11:35 Heerlijke kapsalon krokante kip en kapsalon shoarma. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar. Stokbrood mexicano was mwua. De stokbrood was beetje zacht en taai.
24 sep 2022 om 22:33 The best!
17 sep 2022 om 16:27 Ik ben netjes gebeld dat de aardappelschijfjes op waren, dus frietjes! Eten was lekker! Bezorging netjes!
16 sep 2022 om 13:30 Ik kreeg het eten niet zoals ik het besteld had en het duurde zo lang dat ik over mijn honger heen was. Ik raakte simpelweg te geïrriteerd om nog eens te bellen om weer zo lang te wachten. Ik heb het weggegooid en bestel niet meer.
12 sep 2022 om 14:53 Altijd heerlijke kapsalon. De beste die ik ooit heb geproefd. Niets aan veranderen, dat zou zonde zijn.
9 sep 2022 om 7:56 Eerder richting 2 uur wachten eten goed bezorging heel slecht duurt altijd veel langer dan ze aangeven met telkens ander smoesje
7 sep 2022 om 19:59 Bezorging top. Friet en snacks te veel zout/frietkruiden erop